Hotel

Golf-Residentie Brunssummerheide ligt centraal tussen de glooiende heuvels van het Zuid-Limburgse landschap en het unieke natuurgebied de Brunssummerheide grenzend aan de uitgestrekte Schinveldse bossen.

Een paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. In deze omgeving vindt men veel mogelijkheden voor sportieve ontspanning, wandelen, fietsen, trimmen, paardrijden enz. Het hotel is centraal gelegen in de Euregio waardoor het tevens de ideale uitvalsbasis is voor een bezoek aan Maastricht, Aken, Valkenburg en de diverse andere pittoreske Zuid-Limburgse dorpen en attracties zoals Snowworld, GaiaZOO, Thermae 2000 etc.

Het complex omvat verder een volwaardige 27-holes champions course, een uitdagende compact course (par-3/4), een voor iedereen toegankelijke 9-holes par-3 baan en een (gedeeltelijke overdekte) oefenfaciliteit.

Kamers

Kamers Residentie BrunssummerheideGolf-Residentie Brunssummerheide beschikt over 44 luxe kamers/appartementen en suites. Enkele appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers en dus zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Tevens beschikt het hotel over een prachtige bruidssuite.

Lees meer


Hotel arrangementen

Zalen en tarieven Residentie Brunssummerheide 

Wij bieden verschillende leisure arrangementen aan. Combineer uw overnachting met een wandeling door de Brunssummerheide. Ontdek op de fiets de natuur of ga erop uit naar een van de pretparken in de omgeving. 

Lees meer


Golf arrangementen

Golfarrangementen Hotel Brunssummerheide 

Voor de golfers die komen spelen hebben wij bijpassende golfarrangementen gemaakt. Wat is er nu niet fijner dan een sportieve dag combineren met een heerlijk diner, bijpassende wijn en aansluitend een overnachting.  

Lees meer


Faciliteiten

Faciliteiten Hotel Brunssummerheide Het complex biedt een aantal algemene faciliteiten zoals een Restaurant, Bar, 24-uursreceptie, Kranten en voorzieningen voor gasten met een lichamelijke beperking. Het gehele complex beschikt over draadloos internet. Parkeren is tevens gratis voor hotelgasten.

Lees meer