Hotel

 

Golf-Hotel Brunssummerheide ligt centraal tussen de glooiende heuvels van het Zuid-Limburgse landschap en het unieke natuurgebied de Brunssummerheide, grenzend aan de uitgestrekte Schinveldse bossen.

Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. In deze omgeving zijn veel mogelijkheden voor sportieve ontspanning, wandelen, fietsen, joggen, paardrijden enz. Het hotel ligt midden in de Euregio Maas-Rijn en is daardoor een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Maastricht, Aken, Luik, toeristenstadje Valkenburg, pittoreske Zuid-Limburgse dorpen en attracties zoals Snowworld, GaiaZOO, Thermae 2000 etc.

Het Golf-Hotel Brunssummerheide omvat onder meer een volwaardige 27-holes Champions Course, een uitdagende Compact Course (par-3/4), een voor iedereen toegankelijke 9-holes par-3 baan en een (gedeeltelijke overdekte) oefenfaciliteit.

Kamers

Kamers Residentie Brunssummerheide

Golf-Hotel Brunssummerheide beschikt over 44 luxe kamers/appartementen en suites. Enkele appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers en daardoor zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Ook beschikt het hotel over een prachtige bruidssuite.

Lees meer


Hotel arrangementen

Zalen en tarieven Residentie Brunssummerheide 

Wij bieden verschillende leisure arrangementen aan. Combineer uw overnachting met een wandeling door de Brunssummerheide. Ontdek op de fiets de natuur of bezoek een van de attractieparken in de Euregio Maas-Rijn. 

Lees meer


Golf arrangementen

Golfarrangementen Hotel Brunssummerheide 

Voor de golfers die gebruik maken van onze golffaciliteiten, hebben wij bijpassende golfarrangementen. Veel bezoekers combineren een sportieve dag met een heerlijk diner met wijnarrangement en aansluitend een overnachting.  

Lees meer


Faciliteiten

Faciliteiten Hotel Brunssummerheide

Ons golfcomplex biedt een aantal algemene faciliteiten waaronder een brasserie/restaurant, bar, 24-uursreceptie, krantenservice alsmede voorzieningen voor gasten met een lichamelijke beperking. Het gehele complex beschikt over draadloos internet. Tevens bieden wij onze hotelgasten gratis parkeergelegenheid. 

Lees meer