Meetings & Events

Een vergadering bij Golf-Hotel Brunssummerheide combineert het nuttige met het aangename. Voor vergaderingen, trainingen, seminars of productpresentaties bent u bij ons aan het juiste adres.

De diverse zalen bieden plaats aan gezelschappen van 4 tot 150 personen. Alle ruimtes hebben daglicht, airconditioning en zijn multifunctioneel. De Panoramazaal heeft een prachtig uitzicht over de golfbaan.

Veel van onze vaste relaties combineren hun meeting(s) met het golfspel (voor zowel beginnende als ervaren golfers). Teambuilding en ontspanning zijn daarbij gegarandeerd! 

Arrangementen

Arrangementen zalen Residentie Brunssummerheide 

Een vergadering bij Golf-Hotel Brunssummerheide combineert het nuttige met het aangename. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen aan in combinatie met een clinic, golf of een overnachting in het hotel. 

Veel van onze vaste relaties combineren hun meeting(s) met het golfspel (voor zowel beginnende als ervaren golfers). Teambuilding en ontspanning zijn daarbij gegarandeerd! 

Lees meer


Zalen en tarieven

Zalen en tarieven Residentie Brunssummerheide 

Onze zalen, die plaats bieden aan gezelschappen vanaf 4 tot 130 personen, worden permanent gebruikt voor vergaderingen, trainingen en seminars. Alle ruimtes hebben daglicht, airconditioning en zijn multifunctioneel.

Meerdaagse bijeenkomsten zijn uiteraard mogelijk, waarbij een verblijf in ons hotel een aantrekkelijke optie is.

Lees meer


Faciliteiten

Faciliteiten zalen Residentie Brunssummerheide

Het gehele complex (inclusief alle vergaderruimtes) beschikt over draadloos internet. Deze internetverbinding is niet alleen geschikt voor individueel gebruik, maar ook voor videoconference. Grote groepen kunnen tegelijkertijd gebruik maken van de internetverbinding.

Alle denkbare audiovisuele apparatuur is in huis of huren wij voor u in. Prijzen op aanvraag.

WIj verzorgen - in het kader van uw bijeenkomst - warme en koude dranken, lunch, borreluur en desgewenst een afsluitend diner. Door dit unieke ‘all-in-one’ concept kunt u bij ons meerdaagse bijeenkomsten houden zonder afhankelijk te zijn van aanvullend vervoer.