GOLF4LIFE

Een landelijk KWF evenement

In 2017 neemt KWF Kankerbestrijding de organisatie van Play for hope op zich onder de vlag ‘Golf4life’. Hiermee wil KWF een landelijk en duurzaam evenement opzetten. Sebastian en Martijn blijven nauw betrokken als topambassadeurs van Golf4life. Op 25 juni gaan zij op Brunssummerheide opnieuw een marathon lopen en hopen zij de 100 holes van 2015 te overtreffen. Het hoofdevenement zal dus opnieuw in Brunssum plaatsvinden, maar andere clubs in het land kunnen hierbij aansluiten en van het succesvolle concept gebruik maken. Een speciaal team van GCB Brunssummerheide is al met de organisatie gestart. Het moet net als voorgaande edities een super evenement worden met brede ondersteuning van leden en sponsoren van de golfclub, Golfresidentie en Destination golfschool. Om deze reden is de jaarlijkse Presidents Cup wedstrijd verplaatst naar 25 juni.

 

       

                                                             Martijn v. Oosterhout , Frits Sissing  & Sebastiaan Dresen   

Voor meer informatie: http://www.golfclubbrunssummerheide.nl/agenda/evenementen/golf4life/