GolfschoolBrunssummerheide

 

De meeste van u verkeren wellicht nog in een soort winterslaap waarbij de golfclubs niet of nauwelijks worden aangeraakt. Maar met het langer worden van de dagen sta ik in de startblokken om uw golflessen of cursussen te verzorgen op de golfbaan Brunssummerheide.

Graag stel ik mij aan u voor; mijn naam is Vhari Carruthers en sinds 2000 PGA-A golfprofessional. Mijn passie heb ik in het recente verleden kunnen delen op de Wouwse Plantage, de Hooge Bergse en tot voor kort op Kleiburg in Brielle. Als voorzitter van de dames professionals van Nederland en bestuurslid van de PGA, verrijk ik mijn netwerk, deel ervaringen én kennis, en deel dit graag met o.a. cursisten en andere golfers. Tot slot mag ik de rol van bondscoach vervullen van de Pitch en Putt Bond Nederland.

Ja, en dan nu weer terug in Limburg!

Al vanaf mijn jeugd heb ik mijn eerste ballen op de Brunssummerheide geslagen, waarna ik als actieve amateur golfer uiteindelijk professional ben geworden en onder andere heb deelgenomen aan de Ladies European Tour. Tegenwoordig speel ik daarnaast ook nog altijd graag wedstrijden op nationaal niveau.

Al eerder beschreef ik mijn passie; het lesgeven en coachen van golfers.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met spelers van alle leeftijden en niveaus waarbij de technische, tactische en mentale kant van het spel mijn grote aandacht hebben. Kortom, voldoende uitdaging voor mij om u te helpen bij het verbeteren van uw golfspel.

Wit u eens kennismaken met mij of meer te weten komen over de mogelijkheden? Bel mij dan, stuur een email of bezoek de website van de golfschool.

Lessen zijn in te boeken via de online lesagenda, volg de link op www.golfschoolbrunssummerheide.nl, natuurlijk kunt u mij ook bellen op 0624292314 of mailen info@golfschoolbrunssummerheide.nl

Tot op de golfschool!

Vhari CarruthersGolfschool Brunssummerheide