Rimburgerweg

Afsluiting Rimburgerweg
Vanaf maandag 15 oktober t/m maandag 29 oktober 2018 wordt de Rimburgerweg ter plaatse van de tunnel afgesloten voor verkeer. Het wegprofiel in de tunnel wordt dan aangepast naar de eindsituatie. Er zijn omleidingsroutes ingesteld voor alle verkeer (zie situatietekening 1). De golfbaan is dan alleen bereikbaar vanuit Landgraaf. Tevens wordt op donderdag 25 oktober 2018 op een deel van de Toeristenweg asfaltverharding aangebracht. De Toeristenweg wordt hiervoor afgesloten. Fietsers worden deze dag omgeleid via de Rimburgerweg. Deze is dan nog afgesloten, maar aan fietsers wordt doorgang geboden.

Ook worden van woensdag 24 oktober t/m vrijdag 26 oktober 2018 worden dagelijks tussen 08:00 – 17:00 uur werkzaamheden uitgevoerd aan het viaduct Ganzepool. Hiervoor wordt één weghelft afgesloten. Verkeer kan gewoon in beide richtingen blijven doorstromen. Verkeersregelaars regelen het verkeer.

 

Alternatieve routes naar de golfbaan zijn beschikbaar, zie foto!

Meer informatie via: https://www.buitenring.nl/nieuws/ingebruikname-buitenring-tussen-reeweg-en-ganzepool-in-definitieve-vorm/